Férfias motiváció

2014.09.09. 07:24

Éjjel - nappal, fény - sötétség, hideg - meleg, férfi - nő, jin - jang. A női energia passzív, puha, gyógyító és teremtő, míg a férfi energia az aktív, kemény és pusztító. De nem szabad félreérteni a pusztítás jelentését, ugyanis a FÉRFI nem értelmetlenül, öncélúan rombol maga körül.
A FÉRFI a hosszú évek tapasztalatai által megszerzett bölcsességének köszönhetően csak azt pusztítja el, ami már nem szolgál haszonnal az emberek részére. Ezáltal megadja a lehetőséget valami olyan megalkotására, amivel szolgálhatja az embereket, a világot. Szolgálni...

"Az állatok a dominanciát kiharcolják. Az emberek kiérdemlik. A domináns állat uralkodik, a domináns ember szolgál."

/Bedő Imre - Férfiak klubja/

"Van egy célod, amelyet el kell érned, egy belső impulzus, amely mozgat. Ha nincs kapcsolatod ezzel az impulzussal, akkor bizonytalanul fogod érezni magadat az életben. Azért hozol döntéseket, mert muszáj, de már nem a célod vezérel."

/David Deida - A különleges férfi útja/

Amennyiben a lábaid között születésedtől fogva lóg egy nemiszerv, akkor neked szent kötelességed, hogy megajándékozd a világot azzal, hogy FÉRFIVÁ érsz és segítesz egy olyan világot teremteni, amiben mindenki boldogan és békében élhet. Találd meg a CÉLOD, amivel szolgálhatsz másokat, és ne tartsd vissza senkitől sem magadat.

Dobjátok ki az olyan maszlagot miszerint a férfiak érzelmileg nullák, illetve azt, hogy egy férfinak kötelezően egy fitnesz magazin címlapjára illő testtel kell rendelkeznie, meg az egyéb ilyen marhaságokat. A FÉRFI egy energia, egy belső érték, ami rajtunk keresztül kommunikál a világgal. Gondolkodj el az alábbi képeken, aztán MENJÜNK ÉS TEGYÜNK A DOLGUNKAT!

 cameron-lyle.jpg

Cameron Lyle, A New Hampshire-i Egyetem atlétája egy olyan döntés előtt állt, hogy csontvelő donorja lesz egy leukémiás ismeretlennek, vagy folytatja a bajnokságban a karrierjét, amire 8 évet készült.
Feláldozta a karrierjét, hogy megmentse egy idegen életét.

tuzolto.jpg

Mert az élet minden formában értékes.

faith_in_humanity_restored_49.jpg

 

New York-i rendőr egy új pár csizmát ajándékoz egy aluljáróban pihenő hajléktalannak.
SZOLGÁLUNK és védünk.

ax2j611_700b_v1.jpg

Dashrath Manjhi kettészelt egy hegyet egyedül, amit 22 évig csinált éjjel-nappal, hogy biztosítsa, hogy senki se halljon meg az orvosi ellátás hiánya miatt, ahogy a felesége. Lecsökkentette a a kórházhoz való távolságot 70km-ről 1km-re.

Jegyezd meg jól, hogy a FÉRFI a cselekedeteitől FÉRFI, és nem attól, hogy mennyi lányt képes felszedni egy éjszaka, vagy mennyivel nyom fekve...

Szép napot!
Samu

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr686681995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása