Kislányok, kisfiúk

2014.05.02. 10:02

Nem is igazán tudom hogyan kezdjek bele ebbe, egyszerűen nem tudom szépen elkezdeni...hagyjuk is.
Emlékszem még általános iskolában, amikor biológia (vagy környezetismeret?) órán a tanárnő mondta, hogy a lányok hamarabb érnek, mint a fiúk, és erre a mondatra sok lány büszkén kihúzta magát és mosolygott.
Na igen, ez biológiailag lehet igaz, de értelmileg, érzelmileg ma már abban is kételkedek, hogy a többség beérik e egyáltalán, mind a fiúk és mind a lányok esetében.
Mindenhol agyoncicomázott, kurvának öltözött, egyik kezén a FütyiVüton, másikban a telefonálásra is alkalmas vibrátor (hogy a faszbuk eseményeiről egyetlen másodpercre se maradjon le), 18 évet talán be sem töltött kislányok mászkálnak. A másik meg azon szépfiúk társasága, akik életükben egy fekvőtámaszt nem nyomtak, a lábaik hurkapálcák és ezt ki is emelik a csodálatos répanacival, amit persze térdig letolnak, a feszülős XS-es pólót folyton felhúzzák, hogy mindenki lássa az anorexiás kockákat, de persze SZVEG az van, meg JÓLÓ...ameddig valaki jól pofán nem rúgja a lóarcukat.
Szegény nők, az igazi nők azzal szembesülnek, hogy a hímek egyre inkább ahhoz vannak szokva, hogy a lányok kipakolnak mindent, két ital áráért már térdelnek és lényegében fűvel-fával hajlandóak bármire.
Szegény férfiak, az igazi férfiak meg azzal szembesülnek, hogy a nőstények meg egyre inkább zoknik érzelmileg, nem látnak tovább egyik bulitól a másikig.
Mi lesz a vége ennek? A férfi és a nő szenved a kislánytól és a kisfiútól. A kislányt ki fogja használni mindenki, mert másra nem jó, mint egy gyors "ceruza hegyezésre". A kisfiút meg kegyetlenül megalázzák, mert képtelen megemberelni magát és egyenes, erős gerinccel állni a világ és a nők kihívásait.
Mind a kislány és mind a kisfiú úgy nő fel fizikailag (mert lelkileg semmit nem fejlődnek), hogy érzelmeik elnyomva, megalázva, konstans magányban szenvedve bújnak különböző maszkok mögé.
Szerencsére vannak, akik képesek túlnőni magukon és nővé, férfivá tudnak érni. Akik ahelyett, hogy csak elvennének a világtól és pusztítanak, képesek építeni azt és valódi szeretettel megtölteni.
Kedves Hölgyeim, legyetek nők, akik képesek átélni az érzelmeket, magukba szívni és megosztani a világban áradó szeretetet.
Kedves Uraim, legyetek erős férfiak, akiknek szavai-tettei súllyal bírnak, mintsem kis-hülye szépfiúk, akikben egyetlen nő se képes megbízni.

Szép napot!
Samu

Szerző: MTSamu

Szólj hozzá!

Címkék: férfi

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr726102053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása