Célok és kapcsolatok

2014.10.12. 11:15

Egy jóbarátom sajnos párkapcsolati gondokkal küzd, és sokat igyekszem segíteni Őt, hogy a gondok ellenére töretlenül haladjon előre az életében. Viszont van egy pár gondolat a szituációt illetően, amiről úgy véltem, hogy hasznos lenne mások számára is, így elektronokra vetem őket.

idezet.png

/David Deida - A különleges férfi útja/

Számodra, Férfi testvérem, mit jelent a fenti idézet? Remélem sikeresen a sorok közé látsz, és nem csak a két végletet látod a könyv részletében.
Nem arról kellene szólnia a Férfi életének, hogy KISZOLGÁLJON másokat, főleg a Nőt. De a Célod mániákus hajszolása is pont ugyanannyira káros cselekvés, mert megfosztod magad más fontos dolgoktól, fontos emberektől. Viszont az a Férfi, aki megtalálja az Egyensúlyt, képes a Nőt, a Családját a Céljának elérésére felhasználni, ahogy a Célját is képes a Nőnek és Családjának (és másoknak is) szolgálatára (nem kiszolgálására) alkalmazni.

Ez viszont hosszú-hosszú éveken át tartó figyelmes, a világra nyitott, alázatos tanulás és tapasztalás eredménye. A múlt tapasztalataiból tanulva légy erős, megbízható, szeretetreméltó Férfi itt a jelenben, hogy egy szebb jövőt alkothass.

Szép napot!
Samu

Szerző: MTSamu

Szólj hozzá!

Címkék: férfi

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr76783303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása