Motiváció minden napra

2014.04.19. 09:59

Azt hiszed, hogy csak Neked nehéz, csak Veled szúr ki az élet, minden rossz csak Veled történik?
Bezzeg mindenki más könnyen beszél, hiszen nekik nincs ilyen, nincs olyan problémájuk, nem kell ezzel meg azzal foglalkozniuk.
Megkérdezted őket? Lehet, hogy nagyobb szarban vannak, mint Te, lehet hogy ugyanabban a cipőben járnak, vagy jártak valamikor, mint amiben most Te, sosem tudhatod, amíg nem kérdezed.

Volt idő, hogy nem láttam én se, hogy merre kell menni
De mégse adtam fel, látod én így nőttem fel...

Azt érzed mindenki ellened van, valamiért mindenki Téged talál meg és Rajtad élezik a nyelvüket? A barátaid is furcsán viselkednek körülötted? Elgondolkodtál már azon, hogy pont azért történnek ezek, mert az Univerzum is csak azt tükrözi vissza, amit Te magadból kiadsz? Először magadban tegyél rendet, utána a kinti világ "magától rendbe fog jönni" és eltűnsz a középpontból. Ne engedd, hogy a szar lehúzzon. Sokan már önszántukból pakolják a szart maguk köré, mert habár szar, de legalább az övéjük, és meleg... Te inkább lépj át ezek felett.

Csak tartom a tükröt, ami görbe, lépj be a körbe
Ha nem tetszik a látvány, ököllel törd be
Mert fáj az igazság, fáj a közöny, meg fáj a pimaszság
Fáj ha semmim nincs, fáj ha van
Fáj, hogy itt mindennek ára van
...

Miért mutogatsz másokra a saját problémáid miatt? Miért másokban keresed az indokot azért, mert Te képtelen vagy változtatni? Vedd észre, hogy megvan benned az erő, ami ahhoz szükséges, hogy kilépj a középszerűségből. Nincs ebben semmi titok, csupán ki kell lépned a komfortzónádból. De bezzeg mások megint könnyen beszélnek, ők olyan bátrak. Elárulom, hogy a bátor és erős emberek is félnek, de tudják, hogy a félelmem túl valami olyasmit találhatnak, amiért megéri cselekedni.

Nem bizonyítok csak magamnak
Mert nálam van a kulcsa a lakatnak...

Rosszul érzed magad, amiért hetekkel ezelőtt nem cselekedtél meg valamit, nem mondtál el valamit valakinek, amit szerettél volna? Nem számít már. Görcsölsz, hogy két hónap múlva vizsgáznod kell, műtétje lesz a kutyádnak, vagy azt gondolod, hogy akkor majd jobb lesz? Minek ennyire a jövőbe tekinteni? A múlt láncait a jövőbe futva akarod letépni magadról? Azt hiszed, hogy van időd, de nincs. Nincs idő, csak a most van, és Neked itt kell lenned, most kell itt lenned! Ha most nem teszed meg azt, amit igazán szeretnél, akkor mikor fogod? Csak a most van...

Múlnak a percek, és telnek az órák
De csak a most számít ezt fogd fel
Ami volt elmúlt, ami jön lesz majd
Ez így van rendjén, ne keseredj el

De ha rosszul is érzed magad amiatt, amit a múltban cselekedtél akkor sincs gond, hiszen még itt vagy és megvan a lehetőséged, hogy olyat tegyél, amivel helyrehozhatod. Nem az önsanyargatás, vezeklés a megoldás, hanem, hogy cselekedj jót másokért!
Tudom, hogy fájdalmas érzés, amikor egy szeretted, barátod nem kíván többé életed része lenni, de felesleges hónapokig kínozni magad. Közhely, de minden bezáruló ajtó után nyílik egy másik. De ha mégsem, akkor találd meg az erőt magadban, hogy akkora lyukat tudj rúgni a falba, hogy átférj rajta!

Bezárul egy ajtó, de nyílik egy másik
Közel a cél látod nem sok kell
Az alagút hosszú, de ott van a végén a fény, amit keresel
Ne felejtsd el

Ha egy ajtó bezárul ott mindig egy újabb kinyílik
Csak ezt kevesen értik meg
Ami már volt elmúlt, ami meg jön lesz majd
Figyeld a jelet, amit a szív elől a szív takar

Nyisd ki végre magad a világnak, vetkőzz le előtte, meztelenedj le teljesen a világ előtt és hadd lássa mindenki a gyengeségeid. Ki fognak használni, bántani fognak, néhányan megpróbálnak megalázni is Téged, de ne merülj el ezekben. Öleld át rosszakaróidat, úgy, ahogy vagy, meztelenül, minden maszk és megjátszás nélkül. Először nem tudják miért csinálod és hülyének fognak tartani, utána megijednek Tőled és menekülni akarnak, végül követni fognak, mert ők is részese akarnak lenni annak a lénynek és erőnek, amit Te testesítesz meg!
Gyengeséged így válik erővé benned.

KELJ FEL ÉS CSELEKEDJ! MOND UTÁNAM:
ERŐS VAGYOK, TELJES VAGYOK, TÖKÉLETES VAGYOK!

És most menj, és ajándékozd meg a világot magaddal!

Szép napot!
Samu

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr746025789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása