Mocskos buzi!

2014.05.16. 22:00

Hogy én ezt a mondatot, hányszor hallom nap, mint nap...
Főleg most az Euróvíziós Dalfesztivál legújabb nyertese, Conchita Wurst megjelenése óta. Őszintén nem akarok róla véleményt alkotni, mivel egyrészt nem ismerem személyesen, másrészt körülbelül fél percnyi videóanyagot láttam csak róla, amiből annyi jött le, hogy jó hangja van, de nem az én stílusom, amit előad. Ennyi.
Ha eddig fikáztad őt, akkor most kérlek oszd meg a világgal az egyik legmocskosabb kis titkodat, vállald be gyerünk. Ő kiállt mindenki elé és felvállalta azt, hogy minden másfeledik ember leköpi. Te bevállalnád? Akkor maradj csöndben inkább.
És most mielőtt tovább olvasnál és elkezdenél túl korán véleményt formálni a homoszexualitással kapcsolatos véleményemmel szemben, olvasd végig a teljes szöveget és csak utána alkoss véleményt, köszönöm.

Alapvetően én úgy nőttem fel, hogy soha senkit nem különböztettem meg a bőre színe, vallása, politikai beállítottsága, szexuális beállítottsága miatt. Mindig az volt számomra a meghatározó, hogy kedves volt e hozzám valaki, vagy sem. Nem is szeretném azt a fogalmat használni magamra, hogy "toleráns vagyok ezzel és ezzel szemben" mert véleményem szerint a "tolerancia" azt jelenti, hogy magadra erőltetsz egy állapotot, hogy csöndben morogsz magadban valamivel szemben, ami számodra antipatikus. Én nem erőltetek magamra semmit, egyszerűen nem az határozza meg számomra egy ember értékét, hogy melyik nemi szervet nyalogatja...
Minden egyes ember fantáziált életében legalább egyszer arról, hogy a saját nemével közösül, hiába tagadja bárki is ezt. Valakik rosszul lesznek ettől a gondolattól, valakik csak lerázzák magukról azzal, hogy "nem az én világom", és kész.
Voltam már olyan helyzetben, hogy férfi tett nekem ajánlatot, amit udvariasan visszautasítottam, és nem elküldtem a repedtsarkú női felmenőjébe (édesanyám halála óta főleg ügyelek rá, hogy senki anyját ne vegyem a számra).

Amiben támogatom a melegeket:

Számomra ők nem különbözőek, hétköznapi emberek, akik ugyanúgy élnek, ugyanúgy szeretnek, ugyanúgy szenvednek...Szerelem és nemi vonzalom nem ellentétes nemi szervek között alakul ki, hanem ellentétes NEMI ENERGIÁK között. Minden egyes emberben megvan mindkét nemi energia, csak valakinél az egyik fél dominánsabb, valakinél a másik, de mindenkinél vannak olyan pillanatok, hogy az ellentétes nemi energia veszi át a dominanciát egy kis időre (tessék elolvasni David Deida - A különleges férfi útja című könyvét, lassan megírodik az élménybeszámolóm erről is...de tényleg...már írom egy ideje).
Abszolút támogatom az azonos neműek közötti házasságot, mert két ember együtt akar boldog lenni, amibe nincs jogunk beleszólni. Ugyanaz az élet illeti meg őket is, mint bárki mást, hiszen ők is csak emberek.

Amivel nem teljesen értek egyet:

Habár a természetben is előfordul a homoszexualitás, egy faj fennmaradása szempontjából nem egy kedvező dolog. Nem egészséges családmodell két apa, vagy két anya. De, ahogy egy apa, vagy egy anya sem!
Alapvetően nem támogatom, hogy homoszexuális pár gyereket fogadjon örökbe, de ez a dolog elég sokrétű és nehezen tudok határozott és stabil véleményt alkotni erről. Mint írtam feljebb, ellentétes nemi energiák között alakul ki a vonzalom, így egy homoszexuális párban is van egy férfi és egy nő, tehát a szerepek betöltöttek. De természetesen mégsem ugyanaz, mint egy igazi férfi-nő kapcsolat.
Az évente megrendezett felvonulásról inkább nem beszélnék, az tényleg túlzás minden oldalról.

Érdekes, hogy az emberek a másikra való mutogatás, a másik hibázásában, mások ócsárolásában tökéletesen meg tudják találni a hangot egymással, és megy az együttműködés. Miért nem működik ez a szeretetben és békében? Pedig érdekes módon még igény is van rá...
Az senkit nem zavar ha azt taglalják mélyrehatóan, hogy egy csajt hogyan tettél magadévá a lakás összes zegzugában, vagy hogyan szoptad le az egyetemi mosdóban azt a helyes kis csávót, aki rád mosolygott kommunikáció előadáson...De bezzeg valaki mondjon annyit, hogy "meleg vagyok" és máris kitör a frász...
Mindnyájan megszületünk és meghalunk, minek gyűlölettel megtölteni azt a kis időt, amit itt töltünk? Építeni kéne a világot, amiben mi is élünk, és nem gyűlölettel megtöltve leépíteni.

Te egy másik énem vagy, én egy másik éned. Miért gyűlöljem saját magamat?
We-Are-All-One4.jpg

Szép estét!
Samu

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr266173864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neander 2014.05.20. 07:58:06

A médiamarketing és a piaci pszichológia diadala.

www.youtube.com/watch?v=zqsEdnpECS8
süti beállítások módosítása