Tegnap igazán mozgalmasra sikeredett a napom, sok emberrel találkoztam, sok dolgot tanultam. Ugyanis tegnap került megrendezésre az idei évi Street Workout VB magyarországi selejtezője, amit a Deék Ferenc tér melletti Erzsébet téren rendeztek meg. Apró részleteket mellőzve csapjunk is a levesbe, hogy mi történt.

Délig regisztráltak a versenyezni vágyók az első fordulóra, ahol 19 erős legény mérte össze erejét és kitartását. A kitartást meg értsük szó szerint is, mert olyan mozdulatokat és erőelemeket láthattunk, mintha kikapcsolták volna alattuk a gravitációt. Voltak számomra teljesen új arcok is, illetve a közösségen belül már régóta jelenlevők is. Az újakon azért lehetett meglepődni, hogy ezek a gorilla erejű állatok hol bujkáltak eddig, a régi arcokon meg azért, mert hihetetlen mértékben felerősödtek a tavaly nyári országos találkozó óta.

streetIMG_0504.JPG

Zsolti nagyon erős!

A produkciók színvonala messze túlszárnyalta a tavalyi selejtezőnek a szintjét. Fehérvári testvérünk, Attila az első forduló során le sem jött a rúdról a száma végéig, és a zenével teljes összhangban mutatta mindenkinek, hogy mi is az a bartendaz érzés. Szolnoki testvérünk, Ádám meg kiment a szerhez, és a zene megszólalásától kezdve nem is gyakorlatokat mutatott be, lényegében táncolt a nyújtókon és korlátokon. Tökéletesen szemléltette mindenki számára, hogy valójában mi is lenne a legfőbb cél ebben a sportban, az hogy szabadok legyünk, jól érezzük magunkat és játszunk. Mert mit érünk a szépen kidolgozott, erős testünkkel ha nem tudjuk mire használni azt? :)

streetIMG_0310.JPG
Ádám dolgozik a párhuzamos korláton.

Kócs Sanyi magasra teszi a lécet!

A közönség soraiban meg megbújt egy olyan személy is, akivel jó ideje levelezek már és szerettem volna személyesen is találkozni, és végre volt alkalmam rá. Angelocskával, a Metálozott Testek főszerkesztőjével most találkoztunk először, hogy együtt ámuljunk-bámuljunk a látott produkciókon. Külön kiemelném, hogy Angi egy csodálatosan szép, nőies hölgyemény, és mindenki, aki félti a nőket egy kis erősítéstől mert "attól férfiasak" lesznek, azoknak üzenném, hogy nagyon messze járnak az igazságtól. Angi tökéletes ellenpéldát mutat minden okoskodónak :)

10411790_641796625903012_4255666234207663006_n.jpg

Time törzserejét mindketten leteszteltük Angival :)

A nagy workout móka után meg kedves ismerősömmel és "tanítványommal", Klaudiával átmentünk egy közös barátunk búcsúztatójára, ugyanis nemsokára kimegy Angliába határozatlan időre. A búcsúztató helyszíne a Reebok Crossfit Duna volt a Hajógyári szigeten. Még mielőtt bárki más megérkezett volna, Tomiékkel belecsaptunk a levesbe, ugyanis ő egy kis olimpiai súlyemelés alapismereteket tanított nekem, én meg a saját testsúlyos erőelemek alapjait adtam át neki. Majd ezt követően Klau kívánságát teljesítendő, Tomi tartott nekünk egy gyors lábedzést, amivel teljesen levett minket a lábunkról :)

crossfitter.jpg

Felcsaptam crossfiternek!

 A féléves sulis teendőim végeztével a munka mellett már csak arra kell koncentrálnom, hogy jól érezzem magam és erősödjek. Még több ilyen napot a nyárra! :)

Szép napot!
Samu

A bejegyzés trackback címe:

https://mtsamu.blog.hu/api/trackback/id/tr856205792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása